top of page

Een vijver laten aanleggen of hulp nodig bij het onderhouden van de vijver?
 

IMG-20200616-WA0007.jpg

aanleg

een Vijver laten Aanleggen?

Bij de correcte aanleg van een vijver die voor vele jaren waterplezier moet zorgen zijn veel aspecten van belang. Denk bv. aan;

 

 • Afmetingen

 • stand van de zon

 • welke en hoeveel vissen of andere bewoners

 • filtratie

 • enz enz

Hoe wordt het biologisch evenwicht van de vijver in stand gehouden en hoe groot gaat de vijver worden? Bij het eerste gesprek kom ik langs op locatie om de wensen en mogelijkheden te bespreken en de locatie voor de vijver te bekijken. Door goed samen na te denken over de wensen voor de vijver kan er een duidelijk plan en een ontwerp gemaakt worden van de Waterleven vijver

Een waterleven vijver is een natuurlijk ogende én werkende vijver die eenvoudig te onderhouden is.

About
GOLFFF-ONDER.png

Door goed doordacht te werk te gaan en gebruik te maken van de beste materialen op het gebied van bv. filtratie techniek, EPDM folie (op maat /3D zak), beplanting etc. kan de vijver geheel naar wens gemaakt worden en staat deze garant voor vele jaren (onderhoudsvriendelijk) genot. Of het nou gaat om een kleine beekloop, een kleine natuurlijke vijver, een grote zwemvijver, koivijver of plantenvijver neem gerust contact op voor meer informatie!

ZWEMVIJVER  -  NATUURLIJKE VIJVER  -  BEEKLOOP  -  FOLIE PLAKKEN  -  HULP BIJ AANLEG  -  PLAATSING FILTRATIE/ DOORVOEREN / FOLIE ETC.  -  ADVIES  

Onderhoud

hulp nodig bij het bijhouden van de vijver? of liever helemaal uitbesteden

Onderhoud: Een goed werkende vijver is gewoonlijk eenvoudig in onderhoud. Om de vijver in top conditie te houden is het belangrijk bepaalde zaken wel goed bij te blijven houden. Soms is het ook nodig om groot onderhoud te doen om bijvoorbeeld opgebouwd slib/afvalresten van oa. vallend blad en overwoekerde plantengroei te verwijderen.

 

Hulp nodig bij het onderhoud van de vijver of liever helemaal uitbesteden? Waterleven biedt hiervoor verschillende mogelijkheden.

IMG_7317.JPG

Vijverproducten

Op zoek naar een: nieuw filter, de beste folie, vijverplanten, pomp, behandelingsmidel enz enz?

Vijverproducten: Zelf een vijver aanleggen maar nog op zoek naar een passend filter, een geschikte pomp of goede vijverfolie?

Heeft u een bestaande vijver maar is de filtratie aan vernieuwing of verbetering toe of moet de UV lamp vervangen worden?

Op zoek naar andere producten voor in of om uw vijver? 


Neem even contact op!

MEER KAMERFILTER  -  DRUKFILTER - VIJVERPOMPEN - SKIMMMERS- BODEMDRAINS - BOCHTEN EN KRANEN - VIJVERSLANG - TESTSETS - EPDM FOLIE -  FILTERMATERIAAL - AFWERKING -  

20200528_151828_edited_edited.jpg

Renovatie

problemen met een bestaande vijver?

Problemen met een bestaande vijver of gewoon uitgekeken op de huidige vijver? Door enkele aanpassingen of juist een grondige renovatie oogt een vijver helemaal als nieuw en kan de vijver  er weer tijden tegenaan. 

Je kunt oa. denken aan renovatie bij:

 • Blijvend vies of troebel vijverwater

 • Problemen met onderhoud

 • Een verwilderde/ dichtgegroeide of vervallen vijver

 • Slecht werkende filtratie

 • Storende elementen als het zicht zoals overtollige folie, slangen en pompen

 • andere problemen met vijver

 • Vijverproducten (zie onderstaand)

helder-water.jpg
golff.png
renovatie-vijver.jpg
onderhoud
renovatie

meer weten over de diensten van waterleven?

Bedankt! Bericht verzonden.

Contact
bottom of page